Welkom in het Experience Lab: meld je aan!

Het Experience Lab in zorginstelling De Rietkraag van Zorgpartners Midden-Holland is open voor bezoek. Deze woonruimte is ingericht als plek waar studenten, zorgmedewerkers, docenten en cliënten leren en ervaren hoe ze zorgtechnologie kunnen toepassen in de zorg. Het Experience Lab is een samenwerking tussen Zorgpartners Midden-Holland, ZWconnect, mboRijnland, Hoornbeeck College, CIV Smart Technology, CIV Welzijn & Zorg en Campus Gouda.

Wat zorgtechnologie is, ervaar je in het Experience Lab! Studenten krijgen hier vernieuwend onderwijs; dus niet in de schoolbanken, maar in de praktijk. Maar ook werkenden in de zorg leren en werken samen en ervaren wat zorgtechnologie inhoudt, zoals zorgrobot Tessa. Deze robot helpt cliënten door het geven van instructies of het stellen van vragen. Een ander voorbeeld is de druppelbril, waarmee cliënten zelf hun ogen kunnen druppelen. Of denk aan een heup airbag.

Aanmelden

Wilt u ook een kijkje nemen in het Experience Lab? U bent van harte welkom om langs te komen. De bezoektijden zijn op maandag, dinsdag en woensdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Eén van onze ervaren studenten geeft u een kijkje in het Experience Lab en kan u er van alles over vertellen.

Aanmelden kan via info@campusgouda.nl