Save the date: Symposium ‘Leadership in Practice’

Op donderdag 3 december 2020 organiseren V&VN Wetenschap in Praktijk, Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland en Rho Chi-at-large Chapter het gezamenlijk symposium met als thema ‘Leaderschip in daily practice’. Prof. dr. Bianca Buurman opent het symposium met een oproep: tijd voor echte verandering.

Het symposium staat in het teken van meer zeggenschap voor de beroepsgroep. Dat hangt samen met leiderschap van verzorgenden en verpleegkundigen. Wat heb je daar voor nodig? Waar kun je zelf op sturen? Verschillende sprekers krijgen tijdens dit symposium een podium. Eén van hen is Desiree Bierlaagh, practor bij het CIV Welzijn en Zorg. Haar boodschap luidt: leiderschap in samenspel, ieders inzet telt!

“Kijkend naar complexiteit van zorg versus tekorten van personeel is het extra van belang na te denken over welke waarden leidend zijn voor goede zorg. Dat maakt leiderschap van verzorgenden en verpleegkundigen juist nu actueel!”

Aanmelden

Vanwege COVID-19 vindt dit symposium digitaal plaats middels een live stream. U kunt u aanmelden via de website van het V&VN Wetenschap in Praktijk. Daar vindt u ook het volledige programma.