Raamwerk biedt met 800 medewerkers ondersteuning en begeleiding aan 750 cliënten op het gebied van wonen, dagbesteding en (para)medische zorg. Onze doelgroepen zijn volwassenen en kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de Duin- en Bollenstreek.

Wat maakt de gehandicaptenzorg leuk? Het antwoord kan heel simpel zijn. Als jij houdt van denken in oplossingen en kansen, dan ben jij hier op de juiste plek! Hier leven onze cliënten zo ‘gewoon’ mogelijk met zoveel mogelijk vrijheid en eigen regie. Jij krijgt als collega dezelfde vrijheid en regie om met onze cliënten mee te denken. Dit is namelijk de baan waarbij jij de cliënt kan helpen zijn leven waardevoller te maken. Dit is ook de baan waarbij je niet bezig bent met jaarcijfers en winstmarges, maar ‘gewoon’ met mensen.

Leren en werken bij Raamwerk 
Raamwerk vindt het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Binnen onze organisatie worden daarom regelmatig (interne)trainingen aangeboden, bieden wij uitdagende en leuke stageplaatsen (BOL) en kan je leren en werken combineren als Leerling medewerker (BBL) .

Als leerling – medewerker bij Raamwerk leer je zowel op school als in de praktijk. Je komt te werken op een van onze woonlocaties of dagbestedingscentra. Daar ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van cliënten bij diverse activiteiten. Daarnaast ga je één dag in de week naar het ROC Mondriaan in Leiden, om opgeleid te worden tot Verzorgende IG – Medewerker maatschappelijk zorg of Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg.