Kinderopvang De Kinderhaven biedt, op verschillende locaties in Leiden en Alphen aan den Rijn, opvang aan kinderen in de leeftijd van 10 weken t/m 12 jaar. Door de liefdevolle groeps-inrichting, een uitdagend spel- en activiteitenaanbod en de persoonlijke aandacht van de gediplomeerde medewerkers krijgt ieder kind de mogelijkheid om zich op zijn eigen tempo te ontwikkelen.

Bij De Kinderhaven staan de pijlers liefdevol, flexibel en uitdagend centraal. Wij vinden persoonlijke aandacht en geborgenheid voor ieder kind erg belangrijk. Wij stimuleren de kinderen om zelf te ontdekken, te bewegen en hun fantasie te volgen. Door de geborgen groeps-inrichting, een uitdagend spel- en activiteitenaanbod en de persoonlijke aandacht van onze medewerkers krijgt ieder kind de mogelijkheid om zich op zijn eigen tempo te ontwikkelen. 

Ons Kinderhaven-team bestaat uit 90 gediplomeerde medewerkers die dagelijks met liefde en kennis voor de kinderen zorgen terwijl de ouders zorgeloos aan het werk zijn. Wij vinden het belangrijk dat niet alleen de ouders en kinderen zich hun gemak voelen bij ons maar dat ook onze medewerkers zich thuis voelen binnen onze organisatie. Daarom hebben wij aandacht voor hun welzijn, bieden we verschillende scholingsmogelijkheden en zorgen we voor verbinding binnen het team door regelmatig een team-activiteit te organiseren.

informatie over partnerschap met CIV Welzijn en Zorg. 
De Kinderhaven vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de innovaties binnen het onderwijs die een directe link hebben met de praktijk.