In de kinderopvang van Eigen&Wijzer staat het kind centraal, waarborgen professionele pedagogisch medewerkers hun welzijn en levensgeluk, en wordt (talent)ontwikkeling gestimuleerd. In een veilige en zorgzame omgeving, met individuele aandacht, bieden wij activiteiten en begeleiding op maat. Ieder kind wordt zo uitgedaagd interesses, behoeften en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Bij ons is ieder kind eigen en groeit wijzer.

Eigen&Wijzer biedt dagelijks op 34 locaties in midden en noord Nederland, opvang aan circa 1.400 kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar oud. We bieden circa 230 pedagogisch medewerkers en 220 gastouders een afwisselende werkplek waar ze worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Door het aanbieden van alle vormen van kinderopvang; dagopvang, peuteropvang, peuterspeelzaal, buitenschools opvang, voorschool, VVE, gastouderopvang en Nannies, zijn wij een partner voor iedere ouder met een opvang behoefte. Kwalitatieve opvang waarin ieder kind als individu wordt gezien, maakt dat wij gericht samenwerken met ouders, basisscholen (binnen integrale kindcentra), zorginstanties en vrijetijdsorganisaties in de verschillende regio’s waar wij actief zijn. 

Onze medewerkers zijn in al deze facetten essentieel. We dagen hen uit zich te blijven ontwikkelen en hun persoonlijke doelstellingen te behalen. Als organisatie ondersteunen wij hen hierin door het aanbieden van interne opleidingen en workshops. Vanuit onze wens om innovatief te blijven en klaar te zijn voor de toekomst, zijn wij in 2017 een samenwerking aangegaan met MBO Rijnland en CIV Zorg en Welzijn. In volledig partnerschap bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid zich in de praktijk te ontwikkelen tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker PW4.